Bag om orkestret

Dirigent: Erik Jakobsson + 3 lærere: Shannon Hawes (violin) - Anne Lind (trompet og direktion) - Susanne Olschansky (fagot) er fast tilknyttet orkestret og er til stede på den faste øveaften torsdag kl 18.30-21.

Albertslund Symfoniorkester har plads til nye medlemmer - optagelse baseret på personlig henvendelse i Albertslund Musikskole / symf.teamet

Albertslund Symfoniorkester er et ungdomssymfoniorkester med stor spilleerfaring for nogle og mindre erfaring for andre. Orkestret havde sin debut i forbindelse med Nytårskoncerten 2000. I dag er niveauet relevant for de dygtigste musikskoleelever og spillere i MKG- og konservatorieniveau.

Orkestrets mål er at være et fuldt besat symfoniorkester, vi er tæt på, men der er stadig ledige pladser.

Hvis du synes ​​det lyder som noget for dig og har du opnået et rimeligt niveau på dit instrument, er du velkommen til at kontakte Albertslund Musikskole. Der er medspillende instruktører i alle prover (både gruppe- og tuttiprøver) og koncerter.

Lyder det bare godt? Så Kontakt os! Ring Albertslund Musikskole tlf. 43 68 33 50 for yderligere information eller send en mail på musikskolen@albertslund.dk

Du kan også besøge os til en prøve en torsdag aften i kantinen på musikskolen, Løvens Kvarter 17, tæt  ved Albertslund station.

Albertslund Symfoniorkester har i dag ca. 50 medlemmer - de fleste fra Albertslund - men orkestret er åbent for nye medlemmer, også hvis du bor uden for Albertslund.

Hør Lotte Heise fortælle om Tryllefløjten med Albertslund Symfoniorkester

DR-P2 - Bravo med Lotte Heise

 

Tilmelding til Albertslund Symfoniorkester