Prøveplan

Læs her om prøverne i Albertslund Symfoniorkester

Prøveplan - Albertslund Kommune

Opdateret 16.8.18 af Susanne

 

SÅ! må det vist være på tide at komme med de gode nyheder! :-) Vi håber I alle har haft en skøn sommer og nu er parate til store oplevelser i Albertslund Symfoniorkester. Vi begynder torsdag den 23.8. kl. 1830 i kantinen som sædvanlig, hvor jeg deler nye noder ud. Der er mange spændende opgaver i året løb, men det fortæller vi mere om til den første prøve.

Vel mødt og på gensyn! Vi glæder os MEGET til at se jer igen!

Erik, Anne, Shannon og Susanne

 

Torsdag  den 23.8.18 kl. 18.30-21 i kantinen på musikskolen: Erik dirigerer tuttiprøve, hvor vi bladlæser udvalgte satser fra Tjajkovskijs 5. symfoni.

 

Husk hvis du endnu ikke har meldt dig til symfoniorkestret via hjemmesiden, så er det nu at du skal gøre det. Klik på linket herunder.

Prøve hver torsdag i hele skoleåret efter den samme model: møde kl. 18.15, spilleklar kl. 18.30. Prøven slutter kl. 21. 

OBS! Det er meget vigtigt at du melder dig til symfoniorkestret hurtigst muligt, hvis du ikke allerede er tilmeldt. Du kan finde tilmeldingen på hjemmesiden eller følge dette link: https://albertslund.speedadmin.dk/tilmelding#/ChosenCourses

Der er stillet op, når I kommer, men alle hjælper med at pakke ned. Noder er i mapperne ved dirigentpodiet. Husk blyant til alle prøver.