Musikskolen atter fri! Genåbning

.

Vi er glade for langt om længe, at kunne annoncere, at musikskolen er klar til genåbning efter coronanedlukning. Tirsdag d. 2. juni 2020 tager vi imod de første elever. 

Selvom vi nu atter kan byde jer velkomne på musikskolen til fysisk undervisning, så bliver der tale om en delvis og differentieret genåbning, hvor fjernundervisning fastholdes for nogen. Det skyldes dels, at vi ønsker at begrænse ’presset’ på musikskolen, dels at mange elever og forældre har oplevet at få nye skemaer og rutiner under corona-nedlukningen. Det er med andre ord ikke alle, der kan genoptage fysisk undervisning.

Vi vil gerne nå at se så mange af jer som muligt inden sommerferien, men vi prioriterer en fornuftig og meningsfuld tilbagevenden fremfor ’tilbage-for-enhver-pris-model’. Vi vil gerne tage de nødvendige individuelle hensyn, så alle får en god oplevelse frem mod sommer. I vil i denne uge blive kontaktet af jeres underviser, så I kan aftale den kommende tids undervisning. Vi genoptager både soloundervisning og holdundervisning, men der kan ved holdundervisning være nogle omstændigheder, der gør, at holdet ikke kan starte – fx pga. antal eller lokalets størrelse. Det vurderer underviser sammen med skolens ledelse. Med sikkerhed ved vi, at Albertslund Symfoniorkester, Street Life Big Band, Bakkens Horn, Babyrytmik, Lungekor, MiniSymf og Astro ikke kan starte.

Læs skolen genåbningsplan for elever her. For at gøre opstarten nem anbefaler vi at alle elever/forældre læser retningslinjer for musikskolens genåbning. 

På gensyn på Albertslund Musikskole