Ny sæson 2019/2020

Tilmelding

Onsdag den 1. maj åbner Albertslund Musikskole for tilmelding og gentilmelding for sæson 2019/2020. Det kommer til at foregå via skolens hjemmeside https://musikskolen.albertslund.dk/.

Skal jeg gentilmeldes?
Gentilmelding er for allerede eksisterende elever enten aktive eller dem på venteliste. Gentilmelding er via et særligt link, hvor vi genbruger elevoplysninger.

Gentilmelding tryk her: https://albertslund.speedadmin.dk/

Ny-tilmelding
Tilmelding er for nye elever. Nye elever skal gå ind via det link, som er særligt til ny-tilmelding. Her bliver man ført ind i en tilmeldingsformular, hvor man skal angive personoplysninger.

Ny-tilmelding tryk her: https://albertslund.speedadmin.dk/tilmelding#/

*Selvom tilmelding og gentilmelding åbner samme dag, kan vi sagtens på kontoret skelne mellem nye og gamle elever.

Hvad skal jeg spille?
Albertslund Musikskole udbyder en lang række fag inden for musik. På hjemmesiden kan du se alle vores tilbud. Vi anbefaler, at man læser de forskellige fagbeskrivelser grundigt igennem inden man tilmelder sig. Kan i ikke finde det instrument eller det fag i ønsker at tilmelde jer, er I meget velkomne til at ringe til kontoret på 43 68 33 50. Så finder vi en løsning sammen. Du kan også skrive en mail på musikskolen@albertslund.dk.

Lørdag d. 11. maj, kl. 17.00 fejrer musikskolen 50 års jubilæum med en kæmpe festkoncert på Musikteatret. Ved denne anledning kan du se en masse af musikskolens instrumenter i aktion og opleve suset når store orkestre spiller sammen. Det koster kr. 25,- at komme ind.

Praktiske oplysninger og pris
Desuden anbefaler vi, at man læser alle skolens praktiske oplysninger igennem inden tilmeldingen. Der er en række detaljer, som er meget vigtige at kende, inden man trykker på tilmeldingsknappen. Det samme gælder info om vores priser og ratefordeling.

Praktiske oplysninger: klik her

Pris: klik her

Velkommen til Albertslund Musikskole