Ny sæson 2021/2022


 - Albertslund Kommune

I år skal I ikke selv gentilmelde jer. Vi overføre automatisk alle elever til den nye sæson! Det betyder, at I ikke aktivt skal gentilmelde, men i stedet aktivt framelde jer. Dette gør vi som en service for at lette den private administration og spare jer for proceduren. Frameldelse skal ske skriftligt til musikskolens mail: musikskolen@albertslund.dk

Hvis du vil fortsætte
Mandag d. 3. maj flytter vi automatisk alle elever over til sæson 2021/20212. Det betyder, at hvis du ønsker at fortsætte, så skal du på nuværende tidspunkt ikke foretage dig noget. Vi har dog alligevel brug for, at du bekræfter dine stamdata samt ’nikker’ godkendende til vores betingelser og priser. Men det behøver du ikke gøre før senest 1. august 2021 (og vi skal nok sende en reminder). Når du logger ind på din SpeedAdmin-profil vil der være en dialogboks, hvor du har mulighed for at bekræfte dette. Nemt og hurtigt.

Det gælder også ventelisteelever.

Hvis du ikke vil fortsætte
Hvis du ikke ønsker at fortsætte på musikskolen, skal du senest fredag d. 18. juni sende en mail til kontoret på musikskolen@albertslund.dk.

Hvad skal jeg spille?
Albertslund Musikskole udbyder en lang række fag inden for musik. På hjemmesiden kan du se alle vores tilbud. Vi anbefaler, at man læser de forskellige fagbeskrivelser grundigt igennem inden man tilmelder sig. Kan i ikke finde det instrument eller det fag i ønsker at tilmelde jer, er I meget velkomne til at ringe til kontoret på 43 68 33 50. Så finder vi en løsning sammen. Du kan også skrive en mail på musikskolen@albertslund.dk. 

Hvad kan jeg gå til?

Praktiske oplysninger og pris
Desuden anbefaler vi, at man læser alle skolens praktiske oplysninger igennem inden tilmeldingen. Der er en række detaljer, som er meget vigtige at kende, inden man trykker på tilmeldingsknappen. Det samme gælder info om vores priser og ratefordeling.

Praktiske oplysninger

Priser for undervisning