Babyrytmik


Holdbeskrivelse
Babyrytmik henvender sig til forældre/baby, når baby er i 3-6 mdr. alderen. Babyrytmik er et samarbejde mellem musikskolen og Opstandelseskirken. 

Undervisningen er tilrettelagt, så den både styrker børnenes medfødte musikalitet og alle barnets sanser og motorik. Der lægges vægt på lege, der stimulerer og udvikler børnenes sanser, kropsbevidsthed, motorik, oplevelse og udforskning af klang, musikalsk nysgerrighed og eget udtryk, sprogudvikling, pulsfornemmelse, sammenhæng mellem ord og bevægelse, emotionel og social udvikling, m.m

Vi synger både kendte og nye børnesange. Vi laver bevægelege, fagtesange og leger med redskaber, faldskærm, sæbebobler og tørklæder, vi lytter til musik og eksperimenterer med lyde og klange på små instrumenter, rasleæg og meget mere. I forældre får et repertoire af sange og bevægelege, der kan bruges hjemme - på puslebordet, i badet, ved sovetid osv.

Efter rytmik er der mulighed for at hænge ud snakke med de andre forældre og spise jeres medbragt mad, der serveres te, kaffe og vand. Der er fine pusleforhold og barnevognsparkering udenfor lokalet.

Tilbuddet
Babyrytmik foregår på musikskolen i formiddagstimerne. 

Der er opstart 3 forskellige tidspunkter på året. 

  • 1. hold: 8. september 2020 - 10.november 2020 **LUKKET FOR TILMELDING**
  • 2. hold: 17. november 2020 - 2. februar 2021 **LUKKET FOR TILMELDING**
  • 3. hold: 9. februar 2021 - 20. april 2021 

Pris pr. gang kr. 54,-. Der er max kapacitet på 10. babyer + forælder(dre)

Der undervises 50 min i 9 uger pr. hold og tilmeldingen er bindende i 9 ugers perioden.

Tilmelding via dette link

Undervisningen tager udgangspunkt i danske børne- og sang/salmeskat, og der er tale om et normalt musikpædagogisk tilbud.