Gå til hovedindhold

Albertslund Symfoniorkester

.

Indhold

  Dirigent: Erik Jakobsson + 3 lærere: Shannon Hawes (violin) - Anne Lind (trompet og direktion) - Susanne Olschansky (fagot) er fast tilknyttet orkestret og er til stede på den faste øveaften torsdag kl 18.30-21.

  Albertslund Symfoniorkester har plads til nye medlemmer - optagelse baseret på personlig henvendelse i Albertslund Musikskole / symf.teamet

  Albertslund Symfoniorkester er et ungdomssymfoniorkester med stor spilleerfaring for nogle og mindre erfaring for andre. Orkestret havde sin debut i forbindelse med Nytårskoncerten 2000. I dag er niveauet relevant for de dygtigste musikskoleelever og spillere i MKG- og konservatorieniveau.

  Orkestrets mål er at være et fuldt besat symfoniorkester, vi er tæt på, men der er stadig ledige pladser.

  Hvis du synes ​​det lyder som noget for dig og har du opnået et rimeligt niveau på dit instrument, er du velkommen til at kontakte Albertslund Musikskole. Der er medspillende instruktører i alle prover (både gruppe- og tuttiprøver) og koncerter.

  Lyder det bare godt? Så Kontakt os! Ring Albertslund Musikskole tlf. 43 68 33 50 for yderligere information eller send en mail på musikskolen@albertslund.dk

  Du kan også besøge os til en prøve en torsdag aften i kantinen på musikskolen, Vædderens Kvt 10, tæt ved Albertslund station.

  Albertslund Symfoniorkester har i dag ca. 50 medlemmer - de fleste fra Albertslund - men orkestret er åbent for nye medlemmer, også hvis du bor uden for Albertslund.

  Tilmelding

  Opdateret  10.8.22 af Susanne 
  Kære dejlige symfoniorkester!
  Tak for en flot koncert for snart længe siden. Vi håber I derefter holdt en velfortjent ferie og er SÅ klar til nye løjer!
  Vi har planlagt en del, men ikke alt er faldet på plads, så I får det sikre først:
  Vi begynder igen: torsdag den 25. august 22 kl. 1830-21 i salen på musikskolen. Anne dirigerer dette projekt og programmet afsløres snart.
  Derefter prøver hver torsdag indtil vi spiller koncert torsdag 29. september 22 i bygning M med Anne.
  Så kommer Erik igen og begynder indstuderingen af årets hovedværk: Dvoraks 9. symfoni. Den skal vi spille til Orkesterfestival søndag 12. marts 23 i Århus, så sæt x ud for den weekend (10.-12.3.23).
  Der bliver også en julekoncert lørdag 10. december 22, men det ved vi mere om snart.
  Vi skal forhåbentlig også opfylde en gammel drøm om at spille i Eriks kirke på Amager – det bliver 7. og 8. januar + 14. januar: prøver + koncert 15. januar 23. Det bliver strygere og blæsere hver for sig og måske et solistværk med Marie og Lea.
  Derudover prøver vi at komme ind i Tivoli og spille en koncert i maj eller juni, men det er stadig usikkert om det lykkes.
  Musikskolens sommerkoncert er 8. juni 23, hvor vi spiller, + evt. koncert i Bygning M fredag den 9. juni 23.
  Velkommen til et dejligt nyt symfonisk skoleår med Albertslund Symfoniorkester fra Erik, Anne, Shannon, Claus og Susanne

  Se bare her! Nu er lydfilen fra DR Koncerthuset med Tjajkovskijs 5. symfoni her: https://1drv.ms/v/s!AsVhOt0MO6DKhPNqXkX8sNvWMfbP2w

  Prøve hver torsdag i hele skoleåret efter den samme model: møde kl. 18.15, spilleklar kl. 18.30. Prøven slutter kl. 21. 

  OBS! Det er meget vigtigt at du melder dig til symfoniorkestret hurtigst muligt, hvis du ikke allerede er tilmeldt. Du kan finde tilmeldingen på hjemmesiden eller følge dette link: https://albertslund.speedadmin.dk/tilmelding#/ChosenCourses

  Noder er i mapperne ved dirigentpodiet. Husk blyant til alle prøver.

  Albertslund Symfoniorkester spiller sommerkoncert torsdag den 9.6.22 kl. 19.30-20 på musikskolen og koncert den 19.6. kl. 15 i Vor Frelsers Kirke på Christianshavn. Gratis adgang til begge koncerter