Gå til hovedindhold

Albertslund Symfoniorkester

.

Indhold

  Dirigent: Erik Jakobsson + 3 lærere: Shannon Hawes (violin) - Anne Lind (trompet og direktion) - Susanne Olschansky (fagot) er fast tilknyttet orkestret og er til stede på den faste øveaften torsdag kl 18.30-21.

  Albertslund Symfoniorkester har plads til nye medlemmer - optagelse baseret på personlig henvendelse i Albertslund Musikskole / symf.teamet

  Albertslund Symfoniorkester er et ungdomssymfoniorkester med stor spilleerfaring for nogle og mindre erfaring for andre. Orkestret havde sin debut i forbindelse med Nytårskoncerten 2000. I dag er niveauet relevant for de dygtigste musikskoleelever og spillere i MKG- og konservatorieniveau.

  Orkestrets mål er at være et fuldt besat symfoniorkester, vi er tæt på, men der er stadig ledige pladser.

  Hvis du synes ​​det lyder som noget for dig og har du opnået et rimeligt niveau på dit instrument, er du velkommen til at kontakte Albertslund Musikskole. Der er medspillende instruktører i alle prover (både gruppe- og tuttiprøver) og koncerter.

  Lyder det bare godt? Så Kontakt os! Ring Albertslund Musikskole tlf. 43 68 33 50 for yderligere information eller send en mail på musikskolen@albertslund.dk

  Du kan også besøge os til en prøve en torsdag aften i kantinen på musikskolen, Vædderens Kvt 10, tæt ved Albertslund station.

  Albertslund Symfoniorkester har i dag ca. 50 medlemmer - de fleste fra Albertslund - men orkestret er åbent for nye medlemmer, også hvis du bor uden for Albertslund.

  Tilmelding

  Opdateret  15.1.22 af Susanne
  Torsdag den 20.1.22. kl. 18 møder blæserne og pauke med Erik i salen. Strygerne har gruppeprøver i forskellige lokaler fra kl. 18.30. Tutti efter pausen i salen med Erik.
  Derefter prøve hver torsdag kl. 18.30-21 med Erik på Brahms og Beethoven
  Orkesterfestivalen den 20.3.22 i Århus, vi tager afsted lørdag den 19.3.22, mere info senere. Hvem vil være med til at planlægge turen til Århus??? :-)
  Sommerkoncert på musikskolen torsdag den 9.6.22
  Evt. kirkekoncert søndag den 19. juni.

  Snart kommer der lydfilen fra DR Koncerthuset med Tjajkovskijs 5. symfoni, men indtil da kan I se eller gense den lille reklamefilm om Tryllefløjten i 2016: 

  https://albertslund.dk/media/1717170/tryllefl%C3%A3-jten.wmv

  Prøve hver torsdag i hele skoleåret efter den samme model: møde kl. 18.15, spilleklar kl. 18.30. Prøven slutter kl. 21. 

  OBS! Det er meget vigtigt at du melder dig til symfoniorkestret hurtigst muligt, hvis du ikke allerede er tilmeldt. Du kan finde tilmeldingen på hjemmesiden eller følge dette link: https://albertslund.speedadmin.dk/tilmelding#/ChosenCourses

  Noder er i mapperne ved dirigentpodiet. Husk blyant til alle prøver.

  Albertslund Symfoniorkester spiller julekoncert lørdag den 11.12.21 kl. 16 i Musikteatret. Der er gratis adgang. Anne Lind dirigerer.

  Albertslund Symfoniorkester spiller til Orkesterfestivalen i Århus søndag den 20.3.22. Der er gratis adgang. Erik Jakobsson dirigerer.

  Albertslund Symfoniorkester spiller sommerkoncert torsdag den 9.6.22