Nye hold på Musikskolen

Klaver Med Mer

Alderstrin 7 - 9

Er et klaverværkstedshold hvor vi spiller på miniklaverer og optager det vi har lært på smartphone eller tablet. Det er i den forbindelse vigtigt at sige at forældrene står for at filme fingrene på tangenterne, til brug for øvningen hjemme.

Undervisningen vil i begyndelsen handle om det at spille og udforske musikken. Bl.a. lave vores egne sange. Sammenspil er en væsentlig del af undervisningen. Noder bliver først implementeret når den enkelte er klar. Selvom det er holdundervisning vil der blive taget hensyn til de tempi der som regel altid er i det enkelte barns læringskurve.

Holdet er på forsøgsbasis og kører foreløbig 1. Sæson.

Underviser: Morten Praëm

MusikMiks - Værkstedshold

Alderstrin 8 -10

På dette hold komponerer og spiller vi sange på forskellige instrumenter nemlig:

Miniklaver

Ukulele

Ukulele bas

Cajon

VI skal spille, synge, danse, tromme og klappe. Vi skal lytte til musik, se film og spille koncert.

Nogle gange besøger vi andre elevhold og spiller sammen med dem.

Holdet er et begynderinspirationshold, hvis formål er at give dit barn lyst til at fortsætte i musikkens verden,. Holdet er på forsøgsbasis og kører foreløbig 1.sæson.

Underviser: Morten Praëm

Guitar hold

for 4-6 årige og deres forældre. En forberedelse til egentlig guitarundervisning.

Vi lærer at håndtere guitaren på en rolig og respektfuld måde. Vi lærer guitar-siddestilling og hvordan man spiller med fin klang på guitaren. Med løse strenge akkompagnerer vi til sange og lege. Vi arbejder med rytmelæsning, og børnene får remser for de kan spille hjemme. Langsomt introduceres venstre hånd, der trykker strengene ned på gribebrættet. Forældrene er en meget vigtig medspiller både i timerne og hjemme. Jeres rolle i barn-lærer-forældresamarbejdet tydeliggøres så I er klar med jeres barn til at starte guitarundervisning. I undervisningen afveksles arbejdet med guitaren med sanglege og legesange.

Underviser: Anne Dorte Laub Busk

Rediger Flyt Fjern