Hilsen fra ny leder Ulrik

Kære alle sammen,

Første måned, hvor jeg har siddet i lederstolen, nærmer sig sin afslutning. Det har været en utrolig spændende, travl og god oplevelse. Alle har taget varmt og venligt imod mig, så det er nemt og trygt at lande på Albertslund Musikskole.

En stor del af arbejdet et gået med at lære arbejdspladsen – både den nærer, men også kommunen generelt – at kende. Heldigvis har jeg også fundet tid til at overvære nogle af de kreative og inspirerende aktiviteter, som vi tilbyder vores dygtige elever.

Stadig lidt ny i det og med det udefrakommende perspektiv frisk i erindring må jeg bare sige: Vi har en af landets absolut bedste musikskoler! Et lærerkollegie med et utrætteligt virke for deres elever og med en evig strøm af nytænkning. En elevgruppe der elsker deres musikskole, og som flittigt både øver og engagerer sig i det musikalske liv, de er en del af. Et politisk- og forvaltningsniveau, som kender musikskolen og værdsætter dens rolle i kommunen. Jeg føler mig meget priviligeret.

Min fornemmeste opgave bliver at opretholde og videreudvikle det niveau og det virke, som kendetegner musikskolen. Vi skal opmærksomt kigge på det samfund, der omgiver os og forblive relevante for Albertslund, men samtidig skal vi kende vores historie og holde fast i de høje pædagogiske standarder og kvalitetskrav, der udgør vores musikundervisning.

Jeg vil gøre, alt jeg kan, og knokle for Albertslund og vores musikskole.

Jeg glæder mig til at lærer jer alle sammen at kende. På gensyn.

Venlig hilsen Ulrik

Rediger Flyt Fjern