Musikskolen

Musikskolen

Grundpillerne i Albertslund Musikskoles arbejde er musikalsk kompetenceudvikling & talentpleje

Talent

Grundpillerne i Albertslund Musikskoles arbejde er musikalsk kompetenceudvikling & talentpleje

For alle borgere

Du kommer med i et orkester ved at snakke med din lærer om, hvad der passer til dig. Du kan selvfølgelig være med flere steder.

Musikskolen

Musikskolens undervisningstilbud omfatter alle borgere og tilstræber at dække alle instrumenter og alle genrer.

Kulturtrappen

Kulturtrappen

I 2017 vedtog kommunalbestyrelsen at skolerne i Albertslund har en betalt en Kulturtrappe for indskoling, mellemtrin og udskoling. 

Kultrappens aktiviteter er lagt ind i skolens plan og godkendt af skoleledelserne. Der er aktiviteter i alle klasser og alle kulturinstitutioner i kommunen bidrager til trappens helhed. 

Musikskolen er stolte over at være med i dette omfattende kulturarbejde. Alle 0.-1. klasser tilbydes musikalske forløb, hvor der stiftes bekendtskab med sang, instrumenter, rytmik samt en generel introduktion til musik. Det er så afgørende at alle børn Albertslund for chancen for at møde musikken og lære dens fortryllende verdens at kende. 

Læs mere om kulturtrappen her

Bestyrelsesvalg - elevrepr.

Bestyrelsesvalg - elevrepr.

Som elevrepræsentanter til musikskolens bestyrelse har Stinus Pade og Anne Binderup søgt om genvalg. Hvis der ikke er indvendinger mod dette inden Grundlovsdag d. 5. juni, betragtes begge som genvalgte.

Musikskolen ser frem til det kommende samarbejde, som allerede sidste år viste gode takter. 

Nye musikhold på Musikskolen

Nye musikhold på Musikskolen

Fra næste sæson udbyder musikskolen en række nye holdtilbud. Man kan fx melde sig til ukulelehold, klaver med mér, guitarhold og computermusik. 

Alle holdene (undtagen computermusik) er begynderhold, der skal vække interessen for musik og forberede eleven til undervisning på et egentlig instrument. 

Man læse mere om vores holdundervisning her

 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/BlockTextImage.cshtml)