Gå til hovedindhold

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til undervisning på Musikskolen på et hvilket som helst tidspunkt af året.
Har vi ikke ledig tid, kommer du på venteliste, og vi kontakter dig automatisk, når der opstår ledig tid på dit instrument.

 • Læs op

Indhold

  Gå direkte til tilmelding sæson 23/24

  Vi har jo nok alle et ønske-instrument. Det kan være begrundet i mange gode grunde lige fra "vi har instrumentet i forvejen" (fars gamle guitar på væggen eller klaveret som står i stuen) til oplevelser fra koncerter, fra TV eller fra hyggeaftener med vennerne. Du vil kunne opleve, at der ikke er plads på lige netop det instrument, du først havde forestillet dig  -  samtidig med at der kan være ledig tid på andre instrumenter.

  Vi har rigtig mange elever som er startet på et andet instrument end det de selv lige først havde forestillet sig. Meget få har fortrudt og rigtig mange har været elever på musikskolen i mange år og med pladser i et eller flere orkestre. Måske er det også sjovere for dig at komme til at spille et instrument her og nu, i stedet for at stå på venteliste.

  Du kan tilmelde dig til undervisning på musikskolen på et hvilket som helst tidspunkt af året.
  Har vi ikke ledig tid, kommer du på venteliste, og vi kontakter dig automatisk, når der opstår ledig tid på dit instrument.

  Husk at læse vores praktiske oplysninger og betingelser inden du melder dig til.

  Fra sæson 23/24 kører vi med en ny pakke-struktur for vores udbud. Du kan læse meget mere om, hvad de enkelte pakker indeholder herunder!

  HOLDpakken - fælleskab i fokus

  Vi har et stort udbud af hold! Både til dig, der møder musikskolen for første gang – men også til dig, der allerede spiller et instrument...

  BASISpakken - solo og fællesskab

  Basispakken er for dig, der allerede ved, hvilket instrument du gerne vil spille på. Samtidig åbner pakken op for en lang række samspilsmuligheder...

  FOKUSlinjen - plads til ambitioner

  Fokuslinjen er for de målrettede elever. Du har opnået et øvet niveau på dit instrument, og ønsker at fordybe dig.