Gå til hovedindhold

Cafékoret - for de ældre

Vi synger et blandet repertoire lige fra viser og salmer til Højskolesangbogen. Vi har desuden fokus på sund vejrtrækning og afspændingsøvelser. Alle kan deltage.

 • Læs op

Indhold

  Tilmelding til Cafékort

  Fællessang har mange gavnlige effekter. Udover at det fælles møde omkring sangen er sundt for trivsel og livskvalitet, er der også gavnlige effekter på ens fysik. Korrekte vejtrækning styrker ens lunger, er det er bevist at KOL og andre lungepatienter får bedre iltmætning i blodet ved at synge regelmæssigt. Så det er bare med at komme i gang, uanset hvor du er i livet!

  Cafékoret er en videreførelse af Albertslund Lungekor. Men vi har ændret korets profil, så det fremover har mere fokus på fællesskab og social samvær. Gennem vores store fælles sangskat vil vi skabe bånd og relationer på tværs af borgere i byen. 

  Koret henvender sig til alle byens ældre, der ønsker at synge sammen, og det kræver ingen musikalske forkundskaber at være med.  

  Cafékoret er et samarbejde mellem Albertslund Musikskole og Sundhedshuset. Musikskolen står for den daglige drift og alle musikrelaterede aspekter. Sundhedshuset støtter med praktisk hjælp og sparring samt alle sundhedsfaglige spørgsmål. 

  Koret ledes af underviser Rikke Dedenroth, uddannet sanger og til dagligt underviser på Musikskolen.

  Læs omtale af koret her

  Se indslag fra TV2 Nyhederne her

  Koret øver hver fredag i Sundhedshuset, kl. 13:00 - 15:00.

  Pris: kr. 250,- halvårligt. Tilmelding via musikskolens administrationsprogram SpeedAmin her

  Hvis man har lyst til at deltage eller blot vil vide mere om koret, er man velkommen til at kontakte musikskoleleder Ulrik Skat på uss@albertslund.dk